Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Транспорт

Четвер, 18 квітня 2013, 17:19

Виставка “Автотех-2013” розпочалася у Львові (ФОТО)

Сьогодні на Арені Львів розпочалася шістнадцята спеціалізована виставка “Автотех-2013”, яка зібрала траспорт та устаткування до нього. Виставка триватиме до 20 квітня.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Виставка об’єднала експонати за такими тематичними розділами: легкові автомобілі і мотовелотехніка, автобуси та комерційний автотранспорт, автозапчастини й автохімія, устаткування для СТО та АЗС, автоелектроніка, охоронні системи, тюнинг і автозвук, страхування і кредитування.

На виставці зібрали як новинки від автосалонів, так і ретрокари.

DSC01388 

Зокрема, привертала увагу спортивна техніка. Автоспортивна громада Львова презентувала три бойові ралійні автомобілі та один карт.

DSC01390

“На нашій виставці представлені 3 бойові ралійні автомобілі, які підготовлені відповідно до регламенту чемпіонату України. Це “Lancer EVO 6”, “ВАЗ 2108” - чемпіонський автомобіль і “Таврія” класу до 1400 кубічних сантиметрів. Також за підтримки картодрому “Апекс” ми виставили карт, на якому виграли чемпіонат України з картингу”, - відзначив Маркіян Клименко, учасник виставки, майстер спорту з автоперегонів.

Відчизняного автовиробника ЗАЗ сьогодні не представили, але був виставлений на показ багатофункціональний “роботяга” Електрон. До слова, Концерн Електрон» вже представляв цей автомобіль у Львові, 4 жовтня минулого року, на виставці-ярмарку «Львівський товаровиробник».

Електрон 

Серед іномарок на виставці презентували “Renault”, “Opel”, “Hyundai”, “Kia” “BMW” та інші.

Але не всі представники надали автомобілі на тест-драйв безпосередньо на виставці. 

Зі сцени презентували оновлену модель “Hyundai Grandeur”, в який оснащений V-подібним шестициліндровим двигуном об’ємом 3,0 літри. Потіжність двигуна - 250 кінських сил.

DSC01534 

Автомобіль з повною масою більше двох тон, піднімає стрілку спідометра до позначки 100 км/год за 8,4 секунди. Виробники переконують, що “Grandeur” витрачає 9,6 літрів на 100 кілометрів у змішаному циклі.

Після презентації “Hyundai Grandeur” виступив учаник “Голосу країни” Володимир Окілко, який зізнався, що є автошанувальником і водить близько 15 років.

DSC01625

“За час час, поки керую автомобілями, я вже встиг поміняти декілька транспортних засобів. Я люблю швидкість, але на наших дорогах - це важко. Мені подобаються позашляховики, вони високі і рідше ламаються. Седани шкода використовувати на наших дорогах. Я собі вподобав на виставці один автомобіль, але я вже маю авто. Так що думаю, що з часом щось візьму”, - Володимир Окілко, співак, учасник “Голос країни”.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.