Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська ОДА

galinfo.com.u

Середа, 24 квітня 2013, 17:07

Шемчука вразив ямковий ремонт на Жовківщині

Очільник Львівської ОДА Віктор Шемчук був неприємно вражений ямковим ремонтом на Жовківщині під час робочої поїздки до району.

Поїздка відбулась сьогодні, 24 квітня, інформує кореспондент Варіантів.

"Бачили діяльність нашого автодору, працівники якого шалено розкидали пил і фризований асфальт, розповідаючи, що вони проводять великий ямковий ремонт і ущільнюють дорогу. Напевно, терпіння у всіх вже урвалось", - поділився враженнями з журналістами Шемчук.

За словами голови Львівської ОДА, така діяльність свідчить про "знущання над владою та діяльністю правоохоронних органів".

"Я вчора закликав наших львівських керівників задуматись і зупинитись, але я бачу, що вони лише продовжують робити вигляд, що ремонтують дороги. Я думаю, що настав час прийняття якихось рішень і вони будуть прийняті", - сказав Шемчук.

Нагадаємо, прокуратура Львівщини закинула Львівоблавтодору нецільове використання 200 тис. грн.

Раніше Укравтодор вніс дороги Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знам’янка та Львів-Тернопіль до переліку тих, які ремонтуватимуть першочергово через їх поганий стан.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.