Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

ratusha.lviv.ua

Четвер, 25 квітня 2013, 15:55

Андрій Котельник під час «Олімпійської зустрічі» розкаже про свої найвидатніші бої

Сезон «Олімпійських зустрічей» на «Південному» триває. У вівторок, 30 квітня, з львівською молоддю зустрінеться видатний львів’янин, чемпіон світу з боксу, призер Олімпіади Андрій Котельник.

 

Зустріч розпочнеться о 15 годині у Музеї олімпійської слави, що на території ТВК «Південний» (прохід між ТЦ «Калина» і ТЦ «Новинка»). Вхід для усіх зацікавлених – вільний.

Під час зустрічі всесвітньовідомий боксер Андрій Котельник розповість львівським школярам про свої найвидатніші бої та боротьбу за титули чемпіона світу та Олімпійського чемпіона.

За словами координатора проекту «Олімпійські зустрічі», директора спорткомплексу «Грація» Ганни Лащук, під час зустрічей відомі спортсмени  розповідають молоді свою сну життєву історію про досягнення спортивної мети, згадують власні поразки та перемоги, перепони на шляху до спортивної слави, дають поради про те, як потрібно працювати над собою, аби досягти бажаного. Гості також відповідають на запитання присутніх і проводять автографсесію та фотосесію із учасниками зустрічі.

«Для дітей «Олімпійські зустрічі» - це можливість на власні очі побачити і порозмовляти зі справжніми легендами світового спорту, почути їх історії успіху та поради для власної самореалізації», - розповіла Ганна Лащук.

Після зустрічі з Андрієм Котельником, 8 травня львів’яни зможуть зустрітися і порозмовляти із найсильнішими людьми світу - справжніми богатирями Василем Вірастюком, Сергієм Конюшком та Володимиром Рекшею.

Нагадаємо, соціальний проект «Олімпійські зустрічі» стартував наприкінці березня за підтримки Відділення національного Олімпійського комітету України у Львівській області. Інформаційний партнер проекту – телеканал ZIK. Проект реалізується за підтримки Петра Писарчука.

Мета проекту – популяризація спорту та здорового способу життя серед молоді Львівської області; знайомство зі спортсменами, які прославили Львів та Україну у світі; допомога молодим людям у самореалізації та досягненні власної мети.

Джерело: прес-центр ТВК "Південний"

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.