Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

zakarpattya.net.ua

Середа, 28 серпня 2013, 10:39

Українець намагався перевезти цигарки через кордон у колесах автівки

Сьогодні, 28 серпня, мешканець Львівщини, прямуючи через митний пост «Рава-Руська» обрав смугу руху «червоний коридор». Під час письмового декларування він заявив про наявність у нього 4 000 гривень та про відсутність будь-яких товарів.

Про це повідомляє прес-служба ГУ Міндоходів у Львівській області.

Однак у працівників митного поста виникли сумніви щодо правдивості заявлених даних. Тож автомобіль було виведено для поглибленого огляду. І не дарма. У боксі поглибленого огляду товарів та транспортних засобів після розбортування та демонтажу коліс було виявлено незадекларовані за встановленою формою товари, а саме сигарети з фільтром марки «Jin Ling». Загалом у порожнинах чотирьох коліс було сховано 400 пачок сигарет.

Так, громадянин намагався перемістити через митний кордон України вказаний товар з приховуванням від митного контролю, тобто з використанням способів, що утруднюють його виявлення.

За цим фактом складено протокол про порушення митних правил за ст. 483 Митного кодексу України. Товар вилучено.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.