Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

charivne.info

Середа, 4 вересня 2013, 12:04

Мер Борислава обіцяє, що у місті скоро відновлять водопостачання

Мер Борислава Володимир Фірман запевняє, що у місті невдовзі вирішать проблему з проплатами держказначейства і відновлять водопостачання. 

Про це повідомляє прес-служба Бориславської міськради.

«Ситуацію із проплатами держказначейства буде вирішено в найближчі дні, централізоване водопостачання для жителів регіону буде відновлено», – сказав В.Фірман.

Фірман також зобов’язав керівництво водоканалу забезпечити підвіз води мешканцям автоцистернами.

На сьогодні декілька вулиць міста відімкнені від централізованого водопостачання. Львівобленерго відключило від електропостачання водонасосну станцію Рибник КП «Бориславводоканал».

Зазначимо, станом на 2 вересня заборгованість КП “Бориславводоканал” перед Львівобленерго становить 180 тис. грн. Одночасно в міському управлінні держказначейства з 16 серпня є кошти водоканалу в розмірі 183 тис. грн., які ще не виплачені.

Окрім того, населення заборгувало підприємству за спожиту воду близько 2 млн.грн., а різниця в тарифі, яку мала б компенсувати підприємству держава, складає 7,6 млн.грн.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.