Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Погода

tsn.ua

Понеділок, 30 вересня 2013, 16:41

Після 5-го жовтня буде потепління до 20 градусів

Потепління в Україні можна чекати після 5 жовтня, а до цього майже на усій території країни йтимуть дощі.

Про це розповів журналістам керівник Укргідрометцентру Микола Кульбіда, пише "Голос України".

"Спочатку у західних областях ми очікуємо підвищення температури, припиняться заморозки і денна температура підніметься до 7-12 градусів. 6-7 чисел це підвищення пошириться на велику частину України. З 8 по 10 жовтня температура буде вищою за норму, і денна температура може досягати 15-20 градусів", - сказав Кульбіда.

За його словами, на поточному тижні в Україні очікуються сильні дощі, у північних регіонах - зі снігом. Над Чорним морем сформується активний циклонний вихор, який впливатиме на погоду на сході та півдні. У зв'язку з цим 30 вересня в Одеській області почнеться помірний дощ. 1-2 жовтня в Одеській, Миколаївській, Херсонській області, у Криму, а 3-4 числа у Запорізькій, Донецькій, Луганськії і Харківській синоптики прогнозують дуже сильні і тривалі дощі з посиленням вітру до 15-22 метрів на секунду.

Нагадаємо, раніше синоптики повідомляли, що бабиного літа не буде.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.