Варіанти,  29 жовтня 2013

Муха та трутні навколо Квітки Цісик

Оксана Муха

Скандал навколо благодійних концертів імені Квітки Цісик набуває все більше гортанних обертонів.

Всі сваряться зі всіма заради належної пошани світлому образові Квітки Цісик. Обопільні звинувачення летять у всі фейсбуки і обростаються там міріадами коментів. Роман Маланчук наголошує на градіозності такого заходу в Опері присвяченому Квітці Цісик і тому не має жодних сумнівів у своїй шляхетній ініціативі. Рідні та близькі Квітки Цісик (племінниця Марта Качмар), а також деякі співачки (Оксана Муха, Ілларія та Антоніна Матвієнко) наголошують на незаконності використання імені (бренду) Квітки Цісик у благодійних цілях Романа Маланчука.

Роман з Квіткою прогнозовано потрапляє у тенета серіальності, де поволі перетравлюється побутовими сварками усіх своїх учасників зі всіма своїми учасниками. Така оперна мильність зафільмувалсь і на сьогоднішній прес-конференції засновник та організатор Українсько-Американського проекту "Незабутня Квітка" Алекс Гутмахер за участі: Оксани Мухи та Романа Маланчука (і не тільки).

Серія перша. Втомлена, майже сонна Оксана Муха розповідає про досвід співпраці з Маланчуком. Спочатку вона прохолодно не хотіла долучатись до його оперної ідеї, згодом вона чомусь долучилась, але коли побачила у концерті елемент благодійності, то відразу відмовилась.

Серія друга. Муха не довіряє усьому, що говорить Маланчук. Тим більше, після того, як постало образливе питання про те, хто така Оксана Муха? На думку Маланчука, Оксана Муха – це та, хто шиє весільні суконки.

Серія третя. Невеличка сварки Оксани Мухи та Романа Маланчука навколо людського недочування, викреслення співочих прізвищ з афіш. Також Оксана Муха вибачається перед своїми фанатами та фанами Квітки Цісик.

Серія четверта. Алекс Гутмахер демонструє комедійну сценку про особливості дотримання авторських прав у Вкраїні.

Серія п'ята. Алекс Гутмахер урочисто повідомляє Романові Маланчуку про те, що він не приїхав з Нью-Йорку слухати його голос на своїй прес-конференції.

Серія шоста. Офіційна проповідь Алекса Гутмахера про піратство в Україні.

Серія сьома. Гортанна суперечка Гутмахера та Маланчука за авторські права Квітки Цісик на українські народні пісні та їхнє аранжування.

Серія восьма. Кульмінаційна бомба Маланчука про особливу любов Тоні Матвієнко та Оксани Мухи до бабла. Друга бомба Маланчука про диктофонний запис баблових запитів молодих українських співачок. Гроші вагання Маланчука між Оперним та Заньковецькою.

Серія дев'ята. Відома співачка Наталка Половинка намагається припинити політику навколо Квітки Цісик та української пісні після пилової заяви Оксани Мухи.

Серія десята. Фінал. Повний розгардіяш у думках та словах присутніх причетних призводить до епічної суперечки між Мухою та Маланчуком. Квіти в'януть, помідори сохнуть, дерева стогнуть. Агресивний захист Маланчука загрозливою та ротатою тінню повстає над втомленою, прибитою Мухою, яка вже не знає, як зручно хапатись за голову у таких ситуаціях.

До 5 листопада ще має бути новий сезон.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.