Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

карпати-ворскла

poltava.pl.ua

Субота, 9 листопада 2013, 19:35

Львівські "Карпати" зіграли на виїзді внічию з полтавською "Ворсклою" (ВІДЕО)

карпати-ворскла

ФК "Карпати" зіграли з "Ворсклою" видовищну гру, яка в результаті завершилась нічиєю - 2:2.

Незважаючи на важкий графік, адже "Карпати" останні п'ять матчів грають з командами, які знаходяться на вершині таблиці українського чемпіонату, львівські леви набирають очки.

Минулого туру "Карпати" лише на останніх хвилинах втратили перемогу у грі з одеським "Чорноморцем". У грі з полтавчанами леви знову ж таки перемагали по ходу матчу, проте все завершилося нічиєю.

Львів'яни напрочуд швидко відкрили рахунок у матчі - на 5-й хвилині. Після навісу з кутового Зеньов точним ударом головою по воротам засмучує голкіпера "Ворскли".

Проте полтавчани теж швидко відігралися. На 13-й хвилині Чеснаков знову ж таки після подачі з кутового забиває головою.

"Карпати" вдруге вийшли вперед після фантастичного за дальністю та траєкторією польоту ударом форварда Костевича, проте полтавчани реалізували ще один стандарт. Після навісу зі штрафного Даллку точним ударом головою пробив Ільющенкова.

Голи на цьому завершилися. Другий тайм видався менш цікавим і насиченим, хоч поодинокі загрози виникали біля воріт обох команд. Кінцевий рахунок - 2:2. "Карпати" вивозять пункт з Полтави.

Відео голів нижче. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.