Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

безпритульні тварини

novyny.lviv.ua

Середа, 20 листопада 2013, 17:15

Якщо підтвердяться факти жорстокого поводження з тваринами в ЛКП «Лев», винні будуть покарані, – Андрій Садовий

безпритульні тварини

Міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що, якщо підтвердяться факти жорстокого поводження з тваринами в ЛКП «Лев, винні будуть покарані згідно із законодавством. 

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Для мене особисто, жорстоке поводження з тваринами – це такий же злочин, як жорстоке поводження з людьми. Я максимально буду підтримувати правоохоронні органи, щоб вони об’єктивно зробили розслідування. Якщо там є порушення, винні мають бути покарані по закону. Ніхто не давав права знущатись над тваринами", – заявив Андрій Садовий.

На даний момент на посаду керівника ЛКП «Лев» оголошено конкурс. Попередній в.о. директора, Роман Гарматій, який з жовтня перебував на лікарняному, вчора написав заяву на звільнення, у зв’язку із станом здоров’я.

«Богдан Марків має ветеринарну освіту, раніше був підприємцем. Він призначений на посаду за контрактом, до 3 грудня, на час відсутності основного працівника, оскільки Роман Гарматій пішов на лікарняне, а в ЛКП лише 9 штатних працівників і хтось керувати мусить. Прийом документів на конкурс повинен був закінчитись 15 листопада, проте ніхто не подався. Це означає, що конкурс триватиме доти, доки ми не знайдемо людей, два-три кандидати, серед яких можна було обирати. До кандидата на цю посаду є дві основні вимоги: здібності менеджера та освіта ветеринара», - повідомила Галина Бордун, начальник відділу кадрів.

Проте, Андрій Садовий зазначив, що на дану вакансію немає охочих.

«Є проблема з керівником – є вакансія. Запропонуйте керівника комунального підприємства, який піде працювати за 1,5-2 тис грн. Нема охочих йти працювати. Це проблема», - зазначив Андрій Садовий.

Нагадаємо, що ЛКП "Лев", за свідченнями одного з колишніх працівників в період керівництва директора Романа Гарматія були неодноразово здійснені масові жорстокі вбивства тварин.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.