Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

олег панас

dailylviv.com

Середа, 11 грудня 2013, 10:00

Затриманого фотографа Панасу взяли на 2 місяці під варту

олег панас

Шевченківський райсуд Києва обрав для затриманого у Льовові фотографа Олега Панаса мірою запобіжного заходу 2 місяці утримання під вартою.

Про це на своєму Facebook написав фотограф Максим Баландюх.

За словами Баландюха, адвокат підзахисного не бачила, однак суддя Волокітіна відмовила у конфіденційній зустрічі, мотивувавши тим, що Панаса бачив адвокат, наданий державою.

Крім цього, затримання Панаса було проведено з десятками порушень, зазначає Баландюх. "Його затримали й тримали із закритими очима, лише по дорозі у Київ він дізнався шо це була міліція. протокол був заповнений аж через 8 годин, хоча це робиться відразу".

За словами Баландюха, справа Панаса має 220 сторінок, де йому інкримінують різні речі, зокрема масові заворушення та захоплення будівлі КДМА. Свідків немає, але в якості свідків представлено міліціонерів, які бачили відео на Ютюбі, в якому упізнали затриманого.

Нагадаємо, позавчора у Львові було затримано фотографа Олега Панаса. Йому інкримінують злочини за п'ятьма статтями. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.