Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівська міська рада

П'ятниця, 28 березня 2014, 16:44

Міська влада Львова позиватиметься до суду через наклеп щодо Снопківського парку

Львівська міська рада

Управдіння екології та благоустрою Львівської міської ради запевняє, що інформація щодо забудови парку «Снопківський» неправдива.

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як повідомили в управлінні екології та благоустрою, в черговий раз певними особами розповсюджується неправдива інформація щодо нібито забудови парку «Снопківський». «Цього разу причиною для поширення такої інформації стали планові роботи з санітарної очистки території парку, виконати які намагались працівники ДП «Парк – Високий замок» ЛКП «Зелений Львів» 27 березня», - повідомили в управлінні екології та благоустрою.

Зокрема, цього дня о 09.00 год комунальники прибули в парк та розпочали прочистку території від порослі, самосіву, розкряжування повалених дерев, зняття зламаних та аварійно-завислих.

«Такі необхідні роботи для утримання парку в чистоті і охайності та змоги отримання мешканцями належного відпочинку були зупинені на вимоги невідомих осіб. Відтак, вже через півгодини від початку робіт комунальники припинили роботи, в результаті територія парку залишилась неочищеною, а самому комунальному підприємству нанесено матеріально-фінансові збитки.

Дії цих осіб викликають занепокоєння, оскільки не дивлячись на пояснення працівниками ДП «Парк – Високий замок» своїх дій, з їх боку лунали погрози відібрати у комунальників робочий інвентар та надалі не допускати комунальників на територію парку для будь-яких робіт», - зазначили в управлінні екології та благоустрою.

Замах на привласнення чужого майна, перешкоджання виконання роботі підприємства відноситься до правопорушень із відповідними мірами покарання. В зв’язку з цим ДП «Парк – Високий замок» звернувся до правоохоронних органів з проханням встановити цих осіб та притягнути до відповідальності і унеможливити повторення таких дій в майбутньому.

Нагадаємо,

Нагадаємо, сьогодні на прес-конференції адвокат, арбітр Міжнародного комерційного арбітражного суду при міжнародній неприбутковій асоціації "Європейська арбітражна палата" Галина Янко повідомила про незаконну забудову парку.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.