Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

донецька область

unian.net

Вівторок, 15 квітня 2014, 15:28

Рада ухвалила закон про окуповані території

донецька область

Верховна Рада України ухвалила Закон "Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України".

Про це повідомляє прес-служба парламенту.

Закон визначає статус території, тимчасово окупованої внаслідок збройної агресії Росії, встановлює особливий правовий режим на відповідній території, визначає діяльність держорганів, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій в умовах цього режиму, додержання і захисту прав та свобод тощо.

Законом встановлюється, що громадяни України можуть вільно та безперешкодно в’їздити і виїздити з тимчасово окупованої території при умові пред’явлення документа, який підтверджує громадянство України.

В’їзд та виїзд іноземців і осіб без громадянства з тимчасово окупованої території допускається тільки за спеціальним дозволом через відповідні пункти в’їзду-виїзду для таких осіб.

Порядок в’їзду та виїзду іноземців та осіб без громадянства з тимчасово окупованої території встановлює Кабмін.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.