Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

природний газ

poltava.pl.ua

Середа, 21 травня 2014, 13:27

ПАТ «Львівгаз» відновив газопостачання майже 90% споживачам після негоди

природний газ

Станом на 21 травня 2014 року працівники ПАТ «Львівгаз» відновили постачання блакитного палива у три села Старосамбірського району на Львівщині, які наприкінці минулого тижня потерпіли від сильних опадів.

Про це повідомила прес-служба ПАТ "Львівгаз".

Зокрема, подолати наслідки негоди та повернути газ вдалося більше як чотирьом сотням споживачів у селах Тершів, Спас та Бусовисько.

Наразі, через наслідки негоди потерпають ще 863 споживача Старосамбірського району. Газопостачання не подається до шести сіл у зв’язку з продовженням відновлюваних робіт на ділянці газопроводу, який проходить між селами Бусовисько – Стрілки. Окрім того, триває заміна газопроводу довжиною 100 метрів у селі Терло. 

«Відновлення газопостачання на цих ділянках потребує клопіткої роботи. Після ліквідації ушкоджень на газопроводах працівникам необхідно провести спеціальну перевірку труб та випробувати газопровід на міцність. Якщо вони витримають випробування, тоді ми зможемо відновити подачу газу. Однак, це типчасовий захід. Адже в майбутньому, щоб уникнути таких пошкоджень, ми будемо проводити роботи з укріплення газопроводів», - відзначає головний інженер ПАТ «Львівгаз» Дмитро Сдобнов.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.