Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Роман Калагурський

loda.gov.ua

П'ятниця, 6 жовтня 2023, 13:21

Мужик підозрює голову Львівгазу Калагурського у розтраті 13 мільйонів

Роман Калагурський

Голову правління "Львівгазу" Романа Калагурського звинувачують у розтраті 13,6 мільйона гривень.

Про це повідомив колишній заступник генерального директора ДК "Укртрансгаз", працівник "Групи Нафтогаз" Володимир Мужик на своїй сторінці у Фейсбуці.

АТ "Державне акціонерне товариство "Чорноморнафтогаз", яке є управителем акцій АТ "Львівгаз", вимагає від голови правління "Львівгазу" надати пояснення щодо не винесення на розгляд та затвердження Наглядової ради питання укладення мирової угоди між АТ "Львівгаз" та ІП "Західна індустріальна компанія" про списання останньому понад 13 млн грн нарахувань за незаконно відібраний природний газ.

Зазначимо, йдеться про судову справу щодо стягнення з ІП "Західна індустріальна компанія" 13,6 млн грн боргу за незаконний відбір газу з газорозподільної системи.

"Не пройшло і пів року як ДАТ "Чорноморнафтогаз" відреагувало. Прошу провести ретельну перевірку списання заборгованості абонентам – фізичним особам, за період з 1 липня по 1 вересня 2023 року" – написав Володимир Мужик.

Нагадаємо, з червня цього року новим керівником АТ "Львівгаз" став Роман Калагурський, який до цього очолював управління капітального будівництва Львівської ОВА.

Раніше він працював заступником виконавчого директора з інфраструктури Регіональної філії АТ "Укрзалізниця", а також начальником головного управління з обліку і розподілу природного газу та з економічної безпеки ПАТ "Тернопільгаз".

Впродовж 2016-2017 років Калагурський був комерційним директором ПАТ "Львівгаз", а у 2013-2016 роках – заступником директора з контролю за водокористуванням та маркетингу у ЛМКП "Львіводоканал".

У 2020 році він задекларував 24 886 грн зарплати та придбав дві автівки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.