Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

футзал

zdolbuniv.com

Понеділок, 11 серпня 2014, 12:54

Львів прийме футзальні змагання «Lviv Open Cup»

футзал

З 20 по 23 серпня у Львові триватиме щорічний міжнародний турнір із футзалу «Lviv Open Cup». 

За першість у турнірі змагатиметься й львівська команда «Енергія», інформує прес-служба Львівської міськради.

«У зв’язку з теперішніми подіями в Україні, команди з футзалу з інших країн відмовилися брати участь у турнірі. Тож за першість боротимуться лише українські команди», - заявив віце-президент клубу «Енергія» Володимир Фелишин.

Наразі ще не сформований чіткий список команд-учасників, проте п’ятеро команд вже підтвердили свою участь у «Lviv Open Cup». Окрім команди-господаря «Енергії», турнір відвідає івано-франківський «Ураган», рівненський «Кардинал», криворізький «Приват» та львівський «Княжий Ринок».

Зараз очікується підтвердження від команди з Хмельницька та інших потенційних учасників турніру. Остаточну програму турніру оголосять 12 серпня.

Змагання відбуватимуться у палаці спорту «Галичина», що на вул. Керченська, 8.

«Перш за все ми готуємося до сезону і цей турнір є одним із етапів підготовки. Тож завдання перемогти на турнірі будь-якою ціною немає. На даний момент більше працюємо над тактикою, хоча спеціальної системи тренувань до цього турніру не розробляли», - розповідає граючий тренер команди «Енергія» Максим Павленко.

На переможців «Lviv Open Cup» очікують медалі, кубки та грамоти. Оскільки через загострену політичну ситуацію в країні цього року турнір не має спонсорів, то грошових винагород не передбачено.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.