Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

маршу слав УПА

day.kiev.ua

Четвер, 9 жовтня 2014, 12:00

Львів готується відзначити 72-у річницю створення УПА (програма)

маршу слав УПА

Упродовж 10-14 жовтня на Львівщині відбудуться заходи, присвячені 72-ій річниці утворення Української Повстанської Армії.

Цими днями також перепоховають провідника Львівського Крайового Проводу ОУН-УПА Євгена-Андрія Пришляка на Личаківському кладовищі, інформує прес-служба Львівської ОДА.

Зокрема, у програмі заходів, приурочених річниці УПА, передбачено:

10 жовтня 2014 року

14.00 – 19.00 год. Прощання з провідником Львівського Крайового Проводу ОУН-УПА Євгеном-Андрієм Пришляком у храмі Успіння Пресвятої Богородиці в м.Миколаєві.

11 жовтня 2014 року

11.00 год. Проведення чину панахиди за Є.-А. Пришляком у подвір’ї Собору Св. Юра .
11.30 год. Піша хода похоронної процесії за маршрутом: Собор св. Юра – вул. Матейка – вул. С. Крушельницької – вул. Січових Стрільців – вул. Гнатюка – просп. Свободи – пл. Соборна – вул. Пекарська – Личаківське кладовище.
12.30 год. Урочисте перепоховання останків Євгена-Андрія Пришляка на полі почесних поховань №67 та громадська панахида.

12 жовтня 2014 року

12.00 год. Марш «Слави УПА» з площі Митної центральними вулицями Львова до міської ратуші (Громадська організація «Товариство пошуку жертв війни «Пам’ять»).
14 жовтня 2014 року

9.00 год. Свята Літургія в гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла з нагоди Дня українського козацтва та 72-ї річниці утворення УПА
11.00 год. Ритуал прийняття «Урочистої Клятви» першокурсників Львівського державного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Крут на площі перед пам’ятником Т.Шевченку
12.20 год. Урочисте проходження ліцеїстів Львівського державного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Крут

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.