Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ганна Гопко

Вівторок, 21 жовтня 2014, 16:21

Гопко вважає, що Львів був би кращим, якби Садовий мав більшість у міськраді

Ганна Гопко

Кандидат від партії "Об'єднання "Самопоміч" Ганна Гопко переконана, що якби у мера Львова Садового була більшість у міськраді, то місто було б набагато результативнішим, і люди могли би втілити ті очікування, які були у них до міськради.

Про це вона розповіла вчора у Львові на прес-конференції.

"Я не знаю скільки депутатів "Самопомочі" у Львівській міськраді... Немає взагалі (голос із залу)... Так що ви хочете? Мер фактично робить те, що воює з депутатами міськради. Я знаю, що там більше п'ятдесяти судових справ через різні речі", сказала Гопко.

"Як каже Андрій Іванович, люди настільки недосконалі, що вони мають здатність до гріха, але я хочу вам сказати, що святі на небі. Я вважаю, що якраз місцева громада з мером має брати відповідальність і вирішувати власні проблеми", відзначила політик.

За словам Гопко, львів'яни далеко не дурні люди, бо не голосували за того, хто їм не подобався. "Я закінчила Львівський національний університет, я можу порівняти Львів 10 років тому, коли були інші мери. Я можу зараз, після того як я відвідала більше 15 міст, порівняти трамваї тут, трамваї чи тролейбуси в Миколаєві та інших містах. Я можу сказати чи є тенденції до зростання туристів, зростання робочих місць, загального іміджу, сприйняття України через сприйняття міста Львова", розповіла Гопко.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.