Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

хабарництво

transkarpatia.net

Вівторок, 4 листопада 2014, 10:43

Підлеглого Садового взяли на хабарі в сумі $500

хабарництво

Сьогодні, 4 листопада, правоохоронці «на гарячому» при отриманні хабаря в сумі 500 доларів США затримали посадовця Львівської міськради.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Вказані кошти останній отримав від приватного підприємця за не притягнення його до адміністративної відповідальності, та не вжиття заходів щодо демонтажу зовнішньої реклами і вивісок на об’єктах торгівлі.
На цей час у кримінальному провадженні, розпочатому за ч.3 ст.368 КК України, проводяться невідкладні слідчі дії.

Принагідно нагадаємо, що триває розслідування стосовно трьох посадовців з числа керівництва Сихівської районної адміністрації Львівської міської ради, які були викриті 30 жовтня при одержанні 20 тис. грн. неправомірної вигоди від керівника товариства з обмеженою відповідальністю. Наразі двом із затриманих оголошено підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 3 ст. 368 КК України, а також обрано запобіжні заходи у виді взяття під варту та визначено розмір застави.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.