Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

долари сша

ipress.ua

П'ятниця, 26 грудня 2014, 09:39

Прокуратура затримала чотирьох посадовців-хабарників

долари сша

Вчора, 25 грудня, при передачі неправомірної вигоди у розмірі 21 тис доларів затримано голову та депутатів однієї з сільських рад Перемишлянського району Львівської області.

Про це Варіантам повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

На Львівщині затримано групу посадовців місцевого самоврядування за вимагання від підприємця 21 000 доларів США

Зокрема, учора, 25 грудня, за процесуального керівництва управління нагляду за додержанням законів спецпідрозділами та іншими органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю і корупцією прокуратури Львівської області, працівниками УДСБЕЗ ГУ МВС України у Львівській області при отриманні неправомірної вигоди затримано голову однієї із сільських рад Перемишлянського району Львівської області, трьох депутатів та землевпорядника цієї ради.

З’ясовано, що чиновники вимагали у приватного підприємця 21 тисячу доларів США за передачу в оренду земельної ділянки площею 2,3 га для ведення садівництва.

Завдяки ефективній координації в роботі правоохоронців вказані посадовці були затримані, при одержанні частини неправомірної вигоди в сумі 107 500 гривень.

На цей час у вказаному кримінальному провадженні, розпочатому за ч.3 ст. 368 КК України, проводяться невідкладні слідчі дії.

Зазначимо, що за вчиненні діяння законодавством передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.