Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Партія регіонів

kandydat2012.livetoday.org.ua

Середа, 20 червня 2012, 09:54

Львівський обласний виборчий штаб Партії регіонів очолить Грещук

Львівський обласний виборчий штаб Партії регіонів очолить голова фракції Партії регіонів у Львівські облраді Ігор Грещук. Про це «Варіанти» повідомило джерело у ЛОО Партії регіонів.

 Рішення про це проходить останні погодження у центральному виборчому штабі ПР, а також вже погоджено з губернатором області, - запевнило джерело.

«Варіанти» натомість уточнили, чи справді кандидатура керівника виборчого штабу ПР проходила узгодження з головою Львівської ОДА Михайлом Костюком.

«Звісно, це була неформальна процедура, але враховуючи те, що ПР є партія влади, і те, що ми тісно співпрацюємо з органами державної влади в області, нам залежить на позитивній думці і тісній співпраці з губернатором, тому ми дослухалися при прийнятті цього рішення і до його позиції», - запевнив наш співрозмовник. 

З інших джерел також стало відомо, що у зв’язку з тим, що Петро Писарчук цього року не є головою виборчого штабу ПР на Львівщині,  питання фінансового забезпечення роботи виборчого штабу ПР покладено на губернатора області Михайла Костюка. Останній серед інших залучив до вирішення цієї проблеми своїх бізнес-партнерів – Богдана і Ярослава Дубневичів.

Нагадаємо, на президентських виборах 2010 року Богдан Дубневич був членом виборчого штабу Юлії Тимошенко. На місцевих виборах 2010 року Богдан і Ярослав Дубневичі були обрані депутатами Львівської облради від партії "Відродження". На парламентських виборах 2012 року Богдан і Ярослав Дубневич планують висувати свої кандидатури в народні депутати в мажоритарних округах на Львівщині.  

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.