Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вибухівка

vch-uman.in.ua

Понеділок, 26 січня 2015, 15:46

У Львові в поліклініці шукали вибухівку

вибухівка

Сьогодні у фойє Комунальної 2-ої міської поліклініки (вул. Симоненка, 4) виявлено підозрілу жіночу сумку, яка була без догляду протягом 2 годин.

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівської міської ради.

На місці події працювала оперативна група у складі 10 осіб та 3 од. техніки сил ЦЗ м. Львова. З поліклініки було тимчасово виведено в безпечне місце 450 людей.

Спеціалісти вибухово-технічного відділу НДЕКЦ при ГУМВС України у Львівській області провели обстеження вмісту сумки на наявність вибухового пристрою.

О 12.46 год. роботи були завершені. Вибухового пристрою не виявили. Нагадаємо, що у суботу, 24 січня, о 18:15 год. на вул. Драгана (Сихівський район) поблизу житлового будинку випадковий перехожий виявив підозрілу сумку. На місці події працювала оперативна група сил ЦЗ м. Львова. Спеціалісти вибухово-технічного відділу НДЕКЦ при ГУМВС України у Львівській області провели обстеження вмісту сумки на наявність вибухового пристрою. О 19.58 год. роботи були завершені. Вибухового пристрою не виявили.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.