Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Василь Віконський

lv.npu.gov.ua

Середа, 13 травня 2020, 09:50

У Винниках чоловік захопив ресторан Святослав та погрожував його підірвати

Василь Віконський

27-річний львів’янин заявив, що має з собою гранату та збирається підірвати її, однак зброї та боєприпасів при ньому не було.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Вчора, 12 травня, близько 19:30 в один із закладів громадського харчування у місті Винники зайшов невідомий чоловік, який заявив, що має з собою гранату та збирається підірвати її. На той час у ресторані проводились ремонтні роботи,  тож усі, хто був всередині, вийшли з приміщення. 

Як повідомив департамент з питань цивільного захисту населення Львівської ОДА йдеться про ресторан "Святослав".

"Правоохоронці вжили усіх заходів аби не допустити вибуху. Переговори із чоловіком в ресторані проводив очільник поліції Львівщини Василь Віконський. В ході спецоперації, близько 22:40, поліцейські затримали зловмисника, 27-річного львів’янина, в порядку ст.208 КПК України. Зброї та боєприпасів при ньому не було. Невдовзі суд обере затриманому запобіжний захід" – йдеться у повідомленні.

Внаслідок події ніхто не постраждав.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від двох до шести років. Проводиться досудове розслідування.

Зазначимо, власником готельно-ресторанного комплексу "Святослав"є бізнесмен та депутат Львівської міської ради Григорій Козловський, який на виборах 2015 року пройшов у міськраду у складі Блоку Петра Порошенка.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.