Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

ТЕК

www.viche.lutsk.ua

Четвер, 21 червня 2012, 10:17

На Львівщині буревій обірвав лінії електропередачі

На Львівщині у Бродівському районі в ніч на 21 червня 2012 року буревій з грозою спричинив перерви в електропостачанні споживачів. Негода призвела до обриву проводів і пошкодження опор ліній електропередачі. Про це повідомляє відділ корпоративних зв'язків ПАТ «Львівобленерго».

Станом на 8.00 21 червня 2012 року залишаються знеструмленими 3 повітряні лінії 10кВ, 57 трансформаторних підстанцій, 28 населених пунктів у Бродівському районі. Працівники Товариства здійснили необхідні заходи для оперативного відновлення електропостачання споживачам.

Аварійно-відновлювальні роботи продовжуються. Задіяно 25 працівників у складі 5 бригад та 6 одиниць техніки.

Протягом дня 21 червня Український гідрометеоцентр прогнозує у західних областях грози, місцями сильні зливи, в окремих районах град та шквали 15-20 м/с.

Нагадуємо: якщо ви побачили обірваний провід лінії електропередачі, необхідно не наближатися до обірваного проводу на відстань до 8 метрів, аби не бути ураженим електричним струмом; організувати охорону місця, де є обірваний провід до приїзду оперативно-виїзної бригади, та повідомити ПАТ «Львівобленерго».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.