Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Акція у підтримку Криму

day.kiev.ua

П'ятниця, 13 березня 2015, 18:14

Вихідними у Львові стартують акції на підтримку Криму

Акція у підтримку Криму

У річницю окупації Криму Російською федерацією у Львові відбудуться різноманітні заходи.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

15 березня о 14.00 год. біля пам’ятника Тарасу Шевченку пройде акція «Крим – це Україна», яку організовують кримчани та громадські організації, що займаються темою Криму та переселенців у Львові.

Також львів’ян та гостей міста запрошують на благодійну акцію «Частинка Криму в моєму серці», що відбудеться у просторі «Щось Цікаве» (пл. Ринок, 13).

«У переддень минулорічного псевдо-референдуму нам хочеться зібратись і поговорити про те, що далі хвилює», – зазначають організатори події.

Подія розпочнеться о 13.00 год. на пл. Ринок з флешмобу «Всі ми риби в одному морі» та продовжиться у мистецькому просторі «Щось Цікаве». Упродовж акції відвідувачі матимуть змогу оглянути виставку світлин кримських, львівських та німецького художників, створених на території Криму. Ті, хто придбає фото, допоможуть родині з Криму, що мешкає зараз у Львові.

Відбудуться відео-презентації звернень львів’ян до кримчан та проекту студентки з Криму і молодих львівських митців. Доповнюватиме програму читання віршів про море, до якого можуть долучитись усі охочі. Львів’яни та кримчани створять спільну інсталяцію з паперових корабликів до завершення акції.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.