Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Дорожній знак

Вівторок, 19 травня 2015, 16:37

З початку року на Львівщині вкрали 30 дорожніх знаків

Дорожній знак

Цього року на автодорогах області зросла кількість крадіжок стійок та дорожніх знаків.

Про це повідомила прес-служба Служби автомобільних доріг у Львівській області.

Минулого року було зафіксована 91 крадіжка дорожніх знаків, 6 стовпців дорожнього огородження та 370 м. п. тросового огородження. Вартість викрадених знаків та нанесених збитків за 2014 рік складає 49,2 тис. грн.

«Кожний шостий знак на дорогах Львівщини стає об’єктом крадіжок або пошкоджень, що негативно впливає на безпеку автомобільного руху. Викрадені дорожні знаки, які інформують користувачів доріг про обмеження максимальної швидкості, напрямки повороту, кінець додаткової смуги, примикання другорядної дороги, пішохідний перехід та кілометрові покажчики», - повідомляють у Службі автомобільних доріг.

Окрім ремонту доріг львівські дорожники, при значному недофінансуванні дорожньої галузі та гострому браку коштів на ремонт і експлуатацію доріг, повинні ще й витрачати значні кошти на відновлення викрадених дорожніх знаків.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.