Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

ремонт дороги

loda.gov.ua

Четвер, 28 травня 2015, 13:58

Завтра оголосять пропозиції на ремонт траси Львів-Мукачеве

ремонт дороги

У п'ятницю розкриють пропозиції конкурсних торгів для ремонту автомобільної дороги "Мукачеве - Рахів - Богородчани - Івано-Франківськ - Рогатин - Бібрка - Львів".

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Зокрема, 29 травня о 15:00 год. тендерний комітет визначатиме переможця конкурсу на відновлення дорожнього покриття трьохкілометрової ділянки від вул. Зеленої до Сихівського кладовища у Львові (км.436+433 – км.439+433). Очікувана вартість ремонтних робіт 28 млн. грн.

2 червня також заплановано розкриття пропозицій на іншу частину траси "Львів - Мукачеве" –  від с. Давидів до межі Івано-Франківської області, протяжністю 41 кілометр (км.395+660 – км.436+433). Вартість ремонту цієї ділянки становить близько 379 млн. грн.

За дорученням міністра інфраструктури України конкурсні торги будуть повністю відкритими для громадськості. Відкриття пропозицій відбуватиметься за адресою: м.Львів, вул. Володимира Великого, 54, ІІ поверх.

Варто також зазначити, що на ремонт дороги "Львів – Мукачеве" уряд виділив 547,5 млн. грн. 

Для поточного ремонту дороги "Мукачеве - Рахів - Богородчани - Івано-Франківськ - Рогатин - Бібрка - Львів" Львівська область у 2015 році отримає 200 млн. грн. Це дозволить відновити близько 22 кілометрів дорожнього покриття.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.