Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Міс Львів-2015

Понеділок, 22 червня 2015, 13:35

Конкурсантки Міс Львів -2015 реалізували соціальних проект

Міс Львів-2015

16 червня в приміщенні Львівського Національного Академічного театру опери та балету ім. Соломії Крушельницької пройшов щорічний конкурс краси "Міс Львів-2015".

Цьогоріч львів’яни обирали між чотирнадцятьма красунями з великим добрим серцем. "Міс Львів" давно вже перестав бути звичайним конкурсом краси.

Окрім головної красуні свята, члени журі обрали й "Міс добре серце".

Цей важливий титул завоювали одразу дві красуні – Катерина Бабій та Каріна Бойчук. Саме вони найкраще проявили себе у соціальних проектах, які учасниці конкурсу напередодні реалізовували разом з активістами "Розвитку Громади".

За час підготовки до конкурсу дівчата відвідали онкохворих дітей, були у будинках пристарілих, дитячих інтернатах, брали участь у толоці, але особливої уваги заслуговує ініціатива, яку конкурсантки реалізували спільно з громадською організацією "Розвиток Громади" – "Подаруй дитині мрію".

Дівчата провели ряд мотиваційних тренінгів – готовили про мрії та можливості їх реалізації, розповідали про реальні історії людей з дитячих будинків, запевнили дітей, що не так важливо, де розпочався їх життєвий шлях, а важливо – де він завершиться. Свої прагнення та бажання діти зобразили у малюнках, більшість із них намалювали омріяні професії.  

Конкурсантки "Міс Львів"  спільно з активістами ГО "Розвиток Громади" зробили все можливе аби наблизити дітей з притулку до здійснення їх мрій про майбутні професії. Разом вони доклали колосальні зусилля аби допомогти цим дітям і їм це вдалося.

Також для того аби подарувати дитячому притулку проектор для перегляду навчально-пізнавальних фільмів, учасниці "Міс Львів" разом з активістами "Розвитку Громади" вийшли на благодійну акцію "Голуби миру".

Своєю красою та грацією конкурсантки привертали увагу перехожих та дарували їм власноруч виготовлений білих голубів, які символізують мир. Ті, в свою чергу, залишали свої пожертви в скриньку благодійного фонду "Розвиток Громади".

Відеозвіт соціальних ініціатив конкурсу краси "Міс Львів 2015". Міс Добре Сердце from Miss Lviv Official on Vimeo.

Усі зібрані цього дня кошти учасники акції використали на купівлю проектора для вихованців дитячого будинку, який порадували дітям прямо на сцені оперного театру.

"Я вважаю великим досягненням моєї команди і нашого міста те, що нарешті львів’янки стали здобувати заслужені призові місця на національних і міжнародних конкурсах краси. Діюча "Міс Львів" Андріана Хасаншін була коронована як "Міс Україна" і вперше за історію України, львів’янка представляла нашу країну на найпрестижнішому світовому конкурсі краси "Miss World" у Лондоні. Цього року наше місто буде представлями "Міс Львів-2015" Мар’яна Скоринович – розповіла Валерія Никифорець.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.