Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Міс Львів-2015

Вівторок, 9 червня 2015, 15:15

У Львові відбуватиметься конкурс краси "Міс Львів-2015"

Міс Львів-2015

Незабаром у Львові відбудеться фінал наймасштабнішого конкурсу краси "Міс Львів-2015".

16 червня о 20:00 за титул найкрасивішої львів’янки змагатимуться 14 вродливих дівчат.

Конкурс краси "Міс Львів" проводиться у Львові з 2009 року, за цей час конкурс став не просто визнаним, він став народним.

Це унікальний проект, який за багаторічну історію свого існування є гордістю і надбанням міста Лева.

Щороку захід збирає навколо себе відомих дизайнерів, художників, бізнесменів, громадських діячів, політиків, представників засобів масової інформації регіону та звичайних львів’ян, які прагнуть побачити на власні очі, хто ж представлятиме Львівщину на національному конкурсі краси "Міс Україна".

"Міс Львів" давно вже вийшов за рамки конкурсу краси. Проект з кожним роком все більше і більше приділяє уваги соціальній складовій.

Сьогодні "Міс Львів" – це платформа для ідейних, активних, дієвих, молодих дівчат, які силою своєї краси, молодості та добротою прагнуть змінити життя реальних людей.

Цього року спеціальна стрічка "Міс Добре Серце" вручатиметься дівчині, яка найкраще себе проявить в реалізації соціально проекту.

Оргкомітет вирішив поділити всіх учасниць на дві команди.  Напрямком першої команди є діти-сироти, напрямком другої – безхатченки. Відеозвіт про виконану роботу презентуватиметься 16 червня у Львівській опері.

За час підготовки до конкурсу дівчата були соціально активними: відвідували онкохворих дітей, були в будинку пристарілих, дитячих інтернатах, в притулку для тварин, організовували та брали участь в толоках, займалися з людьми, які хворі на синдром Дауна.

Оргкомітет прийняв рішення створити на сайті конкурсу платформу соціальних ініціатив. Кожен хто має суспільно корисну ідею, може написати на сайт проекту в рубрику "платформа соціальних ініціатив" і та разом втілити її в життя.

"Я вважаю великим досягненням моєї команди і нашого міста те, що нарешті львів’янки стали здобувати заслужені призові місця на національних і міжнародних конкурсах краси. "Міс Львів" Андріана Хасаншін була коронована як "Міс Україна" і вперше за історію України, львів’янка представляла нашу країну на найпрестижнішому світовому конкурсі краси "Miss World" у Лондоні", – розповідає Валерія Никифорець.

16 червня на глядачів очікують цікаві постановки, сповнені патріотизму, надії на мир та любові. Ведучим вечора буде Олексій Вертинський. Заряджати глядачів позитивом, дарувати світло та незабутні враження буде гурт СКАЙ, зірка проектів "Х-фактор", "Танцюють всі-3" та "Зірковий ринг" Monatik, а також Наталка Карпа, Дарина Кирилко та Мія.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.