Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

підземний перехід

commons.wikimedia.org

П'ятниця, 10 липня 2015, 18:15

У підземних переходах на вул. Люблінській у Львові облаштують торговельні майданчики

підземний перехід

У Львові на вул. Люблінській та Городоцькій у підземних переходах з'являться торговельні майданчики.

Про це стало відомо сьогодні, 10 липня, на засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради.

Обов’язки з розробки та подання на погодження до управління архітектури ЛМР проекту облаштування цих майданчиків, здійснення реконструкції та впорядкування підземних переходів покладається наТзОВ «Галицьке будівництво».

Підприємство повинне подбати про прибирання території і вивіз сміття, підключення технічного обладнання до електропостачання та дотримання санітарно-гігієнічних норм і правил торгівлі.

Управління комунальної власності ЛМР повинне укласти договір оренди окремих конструктивних елементів благоустрою підземних переходів на вул. Городоцькій, площею 207,9 кв. м, та вул. Любінській, 100, площею 66,5 кв. м, для розміщення об’єктів соціально-культурного, торговельного та іншого призначення, терміном на 5 років.

Нагадаємо, що  підземних переходах на вул. Городоцькій – Вільховій та Городоцькій – Виговського також облаштують торговельні майданчики з тимчасовими торговельними павільйонами.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.