Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вибори 2015

tsn.ua

П'ятниця, 11 вересня 2015, 14:22

24 вересня ЦВК оприлюднить списки партій на вибори

вибори 2015

Рішення про участь партій у місцевих виборах з'явиться не раніше 24 вересня.

Про це повідомляє РБК-Україна.

Як повідомив прес-секретар Центральної виборчої комісії Костянтин Хівренко, рішення про участь політичних партій у місцевих виборах, які відбудуться 25 жовтня, з'явиться не раніше 24 вересня.

"На сайті ЦВК у відповідному розділі представлений перелік усіх політичних партій, які зареєстровані в Міністерстві юстиції України, адже рішення про реєстрацію партії приймає не ЦВК, а спеціально уповноважений орган виконавчої влади є Мін'юст. Щодо участі або неучасті місцевих організацій політичних партій стане відомо лише після подання ними відповідних документів щодо балотування їх представників на місцевих виборах у територіальних виборчих комісіях", – заявив Костянтин Хівренко.

Відтак, інформація на сайті ЦВК про участь або неучасть політичних партій, з'явиться тільки після подання останніми пакетів документів у територіальні виборчі комісії. Це відбувається за 34 дні до початку виборів – 21 вересня, ще 3 дні ЦВК розглядатиме документи та прийматиме рішення.

Нагадаємо, місцеві вибори в Україні заплановані на 25 жовтня 2015 року. Львівську міську виборчу комісію очолить представник Блоку Петра Порошенка Ігор Сліпецький.

Також ЦВК опублікувала склад Львівської обласної виборчої комісії та оголосила з 8 вересня про початок виборчого процесу в 85 об’єднаних територіальних громадах.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.