Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ірина Фаріон

Понеділок, 19 жовтня 2015, 14:54

Свободівка Фаріон заробила 175 тис грн

Ірина Фаріон

У 2014 році член ВО «Свобода», кандидат у депутати до Львівської облради Ірина Фаріон задекларувала 175 717 грн загального доходу.

Про це йдеться у її декларації про доходи, опублікованій Львівською обласною виборчою комісією на сторінці у Фейсбуці.

З них зарплата Фаріон склала 170 818 грн, а 4 899 грн були отримані від викладацької діяльності. Із нерухомого майна у декларації Ірини Фаріон зазначена квартира площею 48,5 кв. м, власного авто у неї немає.

Також Фаріон обходиться без рахунків у банках та фінансових зобов’язань.

Варто додати, що Ірина Фаріон є доктором філологічних наук, доцентом НУ «Львівська політехніка», була депутатом Львівської обласної ради та народним депутатом України 7 скликання.

На позачергових парламентських виборах нардеп Ірина Фаріон балотувалася по 116 виборчому окрузі, проте програла представнику «Об'єднання «Самопоміч» Ірині Подоляк.

За результатами голосування вона отримала лише третє місце. Народним депутатом від округу стане посадовець з оточення Садового Ірина Подоляк.

Нагадаємо, згідно з виборчим списком ВО «Свобода», Ірина Фаріон є кандидатом у депутати до Львівської обласної ради. Кандидатом на посаду міського голови Львова партія висунула Руслана Кошулинського, який також є першим номером до Львівської облради.

Зазначимо, Львівська обласна територіальна виборча комісія опублікувала список кандидатів у депутати до Львівської обласної ради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.