Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ветерани УПА

Вівторок, 20 жовтня 2015, 09:33

Ветерани УПА Львівщини отримають по 450 грн

ветерани УПА

Майже дві тисячі ветеранів УПА отримають матеріальну допомогу – 450 грн.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Загалом, отримають матеріальну допомогу понад 1 950 ветеранів УПА.  З обласного бюджету виділено 955 тис грн.

"Також грошову одноразову допомогу у сумі 105 гривень виплатять реабілітованим за статтею 3 Закону України "Про реабілітацію жертв політичних репресій на Україні" та потерпілим від політичних репресій. Загальна сума передбачена на виплату одноразової допомоги становить 1 мільйон 294 тисячі гривень. Таких людей в області мешкає  майже 12 тисяч", – зазначила заступник директора департаменту соціального захисту населення Львівської ОДА Оксана Соболь.

Нагадаємо, ветерани УПА до Дня Героя уже отримали 450 грн матеріальної допомоги, а реабілітовані політв’язні – по 200 грн до Дня Незалежності.

Відповідна допомога ветеранам УПА та їх рідним надається в межах Комплексної програми соціальної підтримки окремих категорій громадян Львівської області на 2014 – 2017 роки. Реабілітовані політв’язні отримають допомогу в рамках Програми надання одноразової адресної допомоги найбільш незахищеним категоріям громадян-реабілітованим за статтею 3 Закону України "Про реабілітацію жертв політичних репресій на Україні".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.