Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Львівелектротранс

Середа, 28 жовтня 2015, 17:56

31 жовтня п'ять трамваїв Львова курсуватимуть зі змінами

Львівелектротранс

З 30 до 31 жовтня трамваї № 2, 6, 7, 9 та 10 курсуватимуть за зміненими маршрутами.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

У зв’язку з проведенням службою колії ЛКП "Львівелектротранс" аварійних робіт з заміни кривої ділянки колії на вул. Винниченка, 10-12 з 22.00 год. 30 жовтня до 23.00 год. 31 жовтня курсування трамваїв маршрутів № 2, 6, 7, 9, 10 на цій ділянці буде припинено.

31 жовтня 2015 року на період проведення ремонтних робіт трамваїв вказаних маршрутів курсуватимуть за такими напрямками:

- маршрут №2: вул. Пасічна – вул. Личаківська – вул. Ів. Франка – вул. Вітовського – вул. Нечуя-Левицького – вул. Котляревського – вул. Ген. Чупринки – вул. Коновальця. З кінцевої зупинки "вул. Коновальця" трамваї курсуватимуть у своєму напрямку.

- маршрут №6: Залізничний вокзал – вул. Городоцька – вул. Підвальна – вул. І. Франка – вул. Вітовського – Залізничний вокзал

- маршрут №7: Погулянка – вул. Личаківська – вул. І. Франка – вул. Вітовського – вул. Сахарова – "Аквапарк".

- маршрут №9: Залізничний вокзал – вул. Київська – вул. Вітовського – пл. Соборна

- маршрут №10: вул. Пасічна – вул. Личаківська – вул. І.Франка – вул. Вітовського – вул. Київська – Залізничний вокзал. З кінцевої зупинки "Залізничний вокзал" трамваї курсуватимуть у своєму напрямку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.