Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівелектротранс

Четвер, 14 березня 2024, 14:18

Львівелектротранс планує взяти кредит у банку для придбання екскаватора

Львівелектротранс

У міськраді напрацювали проєкт ухвали, якою планують дозволити ЛКП "Львівелектротранс" отримали кредит у банку для закупівлі екскаватора.

Про це йдеться у проєкті ухвали, опублікованій на інформаційному порталі депутатів Львівської міської ради 13 березня 2024 року.

На сайті Львівської міськради підготували та оприлюднили проєкт ухвали про надання дозволу ЛКП "Львівелектротранс" на отримання кредиту в банківській установі.

Комунальне підприємство звернулось з проханням дозволили йому взяти кредит в банку на 1,5 млн грн для закупівлі екскаватора-навантажувача JCB 3CX та обладнання до нього.

"Надати ЛКП "Львівелектротранс" дозвіл на отримання кредиту у сумі, що не перевищує 1 500 000 грн, та укладення кредитних договорів з банківською установою для фінансування закупівлі техніки" – вказано в проєкті ухвали.

Згідно з умовами кредитування, його термін становить до 60 місяців, а процентна ставка за користування кредитом – змінювана процентна ставка, яка визначається як більша з таких ставок: базова процентна ставка (20% річних) та компенсаційна ставка (9% річних). Умови сплати процентів – щомісячно.

Загалом повна вартість техніки становить 5 500 000 грн.

Нагадаємо, у грудні 2022 року львівські депутати підтримали надання місцевої гарантії на отримання кредиту від ЄБРР для "Львівелектротрансу" для придбання трамваїв.

Також з балансу підприємства хочуть списати 14 трамваїв та 2 тролейбуси, які не використовують на маршрутах. 

Крім цього, у Львівелектротрансі плануют здати на металобрухт трамвайні колії вартісю понад мільйон гривень.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.