Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

будівництво

loda.gov.ua

П'ятниця, 30 жовтня 2015, 17:41

На львівській забудові на вул. Б. Хмельницького працював аварійний кран

будівництво

Баштовий кран забудовника "Львівський домобудівний комбінат" визнали не придатним для експлуатації.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Головне управління Держпраці в області за результатами позапланової перевірки щодо дотримання вимог охорони праці ТзОВ "Фірма "Львівський домобудівний комбінат" виявило аварійний кран.

Зазначимо, що ще кілька років тому з порушенням будівельних норм фірма встановила небезпечний кран поряд із багатоповерховим будинком у Львові, на вул. Б.Хмельницького, 275а. У потенційній зоні його падіння перебувають житлові будинки.

"За результатами перевірки керівника підприємства попереджено про необхідність негайного усунення виявлених порушень та зупинення робіт цим вантажопідйомним краном. Також Головне управління Держпраці Львівщини скерувало матеріали до Львівського окружного адміністративного суду для прийняття подальшого рішення щодо заборони експлуатації крана", – повідомляють у Львівській ОДА.

Також під час перевірки виявлено відсутність експертного обстеження металоконструкцій крану, який відпрацював нормативний термін служби, та його повного технічного огляду. Також не були встановлені обмежники для автоматичної зупинки крана на механізмах пересування.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.