Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Петро Порошенко

Середа, 16 грудня 2015, 10:34

Порошенко та Гройсман – проти відставки Яценюка

Петро Порошенко

Петро Порошенко, Арсеній Яценюк та Володимир Гройсман виступили проти відставки уряду.

Про це повідомила прес-служба Президента України.

Відтак, президент України Петро Порошенко, прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк та голова Верховної Ради України Володимир Гройсман виголосили спільну заяву, у якій наголосили, що питання відставки уряду наразі не є актуальним.

"Ми пройшли складний шлях до виконання Україною всіх вимог для скасування візового режиму з державами ЄС. З 1 січня наступного року між Україною та Європейським Союзом запрацює режим поглибленої та всеохопної зони вільної торгівлі. Це стало можливим лише завдяки злагодженій роботі Президента, Верховної Ради та Уряду. Досягнення української влади визнають наші західні партнери та підтримують реалізацію розпочатих реформ", – йдеться у заяві.

Очільники України наголошують, що наразі необхідно звернути увагу на реформи, а будь-які зволікання "з якісним перезавантаженням держави гратимуть на руку зовнішньому ворогу".

"Нині як ніколи необхідні єдність, взаємна підтримка і спільна подальша робота Президента, Верховної Ради та Уряду. Питання про зміну Прем’єр-міністра – не перебуває на порядку денному. Потрібно поставити понад усе інтереси України, вгамувати політичні пристрасті і показати політичну культуру, гідну європейської країни",  – йдеться у заяві.

Нагадаємо, 10 грудня депутати Львівської облради звернулися до Верховної Ради та Президента з проханням розглянути питання про відставку уряду та прем'єр-міністра Арсенія Яценюка, а 11 грудня у Верховній Раді між народними депутатами від Блоку Петра Порошенка і Народного фронту сталася бійка через питання про відставку Яценюка.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.