Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Знесіння

city-adm.lviv.ua

Середа, 3 лютого 2016, 16:15

За два мільйони у Львові планують реконструювати парк «Знесіння»

Знесіння

У бюджеті розвитку Львова на 2016 рік передбачено понад 8,5 млн грн на ремонт у парках міста.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Департамент містобудування Львівської міськради отримає 17 млн грн із бюджету розвитку Львова на розроблення містобудівної документації та ремонтні роботи в парках міста.

Зокрема, 2 млн грн з бюджету розвитку виділено на роботи в регіональному ландшафтному парку «Знесіння», з яких понад 1,1 млн – на реконструкцію мереж зовнішнього освітлення, 750 тис – на будівництво велосипедних доріжок з тротуарами та 150 тис – на проектування візит-центру.

Окрім цього 3 млн грн закладено для проведення капітального ремонту парку-пам’ятки садовопаркового мистецтва «Залізна Вода», 2 млн грн – на облаштування садово-паркових доріжок на території «Горіхового гаю», ще 1 млн грн – на капітальний ремонт парку «Високий Замок», що передбачатиме ремонт зливової каналізації та садово-паркових доріжок. На закупівлю садово-паркових диванів та урн для сміття планують витратити 500 тис грн.

Близько 5 млн грн отримає управління архітектури міськради на розроблення містобудівної документації.

Нагадаємо, 1 лютого, на засіданні виконкому Львівської міськради був затверджений бюджет розвитку Львова на 2016 рік. У ньому також передбачено 20 млн грн на усунення смороду у місті, понад 46,5 млн грн для реставрації архітектурних пам'яток у центрі міста, 33,3 млн грн на капітальний ремонт доріг та тротуарів у Галицькому районі міста.

Згідно з ним, більшу частину коштів передбачено на реалізацію серії культурних заходів у зв’язку з отриманням статусу «місто літератури ЮНЕСКО».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.