Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

джипінг у Карпатах

pravda.if.ua

Четвер, 14 жовтня 2021, 12:36

Екоінспекція застерегла польське турагенство від джипінгу в українських Карпатах

джипінг у Карпатах

Держекоінспекція у Львівській області попередила польське турагентство Przygody4x4.pl про незаконність проведення у листопаді-грудні трофі-експедицій (джипінгу) в Карпатах.

Екоінспекція нагадала, що в Україні проведення перегонів (джипінгу), трофі-рейдів, ралі, поїздок на територіях та об'єктах природно-заповідного фонду заборонено законом.  

Інспекція також скерувала листи до керівництва національних парків, лісгоспів, влади та правоохоронних органів щодо посилення контролю та недопущення проведення перегонів, трофі-рейдів, ралі, поїздок в межах лісфонду та, особливо, в межах об'єктів природно-заповідного фонду Львівської області.

Екоінспекція просить природоохоронну спільноту та всіх небайдужих громадян повідомляти Державну екологічну інспекцію у Львівській області про випадки здійснення заїздів позашляховиків на вищезазначені території.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.