Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Андрій Слюсарчук

pic.com.ua

П'ятниця, 5 лютого 2016, 12:22

Доктор Пі може вийти на волю цього літа

Андрій Слюсарчук

Скандальний доктор "Пі" Андрій Слюсарчук вже влітку може вийти на волю згідно із законом Савченко.

Про це повідомляє УНІАН.

Як заявив адвокат Андрія Слюсарчука Вадим Мелько, після того, набув чинності "закон Савченко", за яким 1 день в СІЗО рахується за два, суд перерахував Слюсарчуку тюремний термін.

"Суд прийняв рішення зарахувати йому 1 день у СІЗО за 2. Термін скорочено на 3,5 року. Зможе вийти на свободу в середині червня", – уточнив Вадим Мелько.

У січні цього року він подав прохання про перерахунок терміну.

Зазначимо, Андрій Слюсарчук був затриманий у листопаді 2011 року за підозрою у шахрайстві і ненавмисному вбивстві пацієнта. У лютому 2014 року Сихівський районний суд Львова засудив  його, відомого за псевдонімом "Доктор Пі", на 8 років позбавлення волі.

А 1 лютого минулого року його доставили у Львівську міську клінічну лікарню швидкої допомоги у важкому стані. Повідомлялося, що Андрій Слюсарчук спробував вчитинити самогубство.

 

Нагадаємо, у листопаді Верховна Рада прийняла закон згідно з яким один день в СІЗО зараховується засудженим за два дні позбавлення волі. Це є першим законом авторства Надії Савченко, який підтримала Верховна Рада України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.