Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

каналізаційний люк

П'ятниця, 5 лютого 2016, 13:58

У Скнилівському парку замінять каналізаційний колектор за чотири мільйони

каналізаційний люк

З бюджету розвитку Львова на 2016 рік виділено кошти на каналізування понад 10 вулиць міста та заміну каналізаційного колектора у Скнилівському парку.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Зокрема, для проведення заміни каналізаційного колектора у Скнилівському парку у бюджеті передбачено 4,3 млн грн.

Також у цьому році планують провести каналізування вул. Ряснянської, Брюховецької, Січової, Полудневої, Болбочана, Тернової, Тр. Глинянського, Богданівської, Старознесенської, Балкової.

На встановлення гідрозатворів в каналізаційній мережі центральної частини міста передбачено 20 млн грн, а на виготовлення проектно-кошторисної документації для будівництва мереж водопостачання та водовідведення в житловому масиві Білогорща та для каналізування району вулиць Подолинського, Тарасівська – 450 тис грн та 500 тис грн.

Нагадаємо, 1 лютого, на засіданні виконкому Львівської міськради був затверджений бюджет розвитку Львова на 2016 рік. У ньому також передбачено 20 млн грн на усунення смороду у місті, понад 46,5 млн грн для реставрації архітектурних пам'яток у центрі міста, 33,3 млн грн на капітальний ремонт доріг та тротуарів у Галицькому районі міста, а 17 млн грн –  на ремонти в парках міста.

Також на ремонт та реконструкцію медичних закладів міста виділено 44,8 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.