Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

volynpost.com

Середа, 18 липня 2012, 14:13

Міліція спростувала інформацію про вбивство прокурором селянина у Бродівському районі

Львівський прокурор не вбивав людину на полюванні в Бродівському районі, у вчиненні злочину підозрюється приватний підприємець-браконьєр. Про це сьогодні, 18 липня, на брифінгу повідомив начальник ГУ МВС у Львівській області Олександр Рудяк.

За словами очільника львівської міліції, чоловік сам звернувся до правоохоронців через півтори години після того, як був виявлений труп і приніс зброю - карабін, з якої було вчинено смертельне поранення. Підозрюваний зараз затриманий та чекає на проведення слідства.

«Карабін належить особі, яка не має відношення ні до прокурорських, ні до міліцейських працівників, він є приватним підприємцем», - повідомив Рудяк, зазначивши що попередня версія події – вбивство за необережністю.

Нагадаємо, вчора вночі біля села Черниця Бродівського району на Львівщині було знайдено труп чоловіка з вогнепальним пораненням в голову. У ЗМІ відразу ж з’явилася інформація, що винуватцем злочину є львівський прокурор, який перебував на полюванні у тій місцевості. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.