Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

хабар

facebook.com

Понеділок, 29 лютого 2016, 10:58

Митників аеропорту Львів викрили на систематичному хабарництві

хабар

У аеропорті Львів розкрили 60 випадків вимагання хабарів службовцями закладу на загальну суму понад 10 тисяч доларів.

Про це повідомив начальник Головного управління внутрішньої безпеки ДФС України Юрій Шеремет на своїй сторінці у Фейсбуці.

Відтак, співробітниками внутрішньоі безпеки ДФС України спільно з військовою прокуратурою Західного регіону України задокументовали понад 60 фактів систематичного вимагання та одержання службовим особами митного поста "Львів-аеропорт" Львівської митниці ДФС Украіни хабара на загальну суму понад 10 тисяч доларів.

Митники вимагали гроші за нестворення перешкод під час переміщення товарів через кордон України. 

"Сьогодні під час чергового одержання неправомірної вигоди у розмірі 300 долларів митників затримано "на гарячому". При цьому вже у ході проведення спецопераціі "спритники" намагалися позбутись речових доказів за допомогою унітазу", – повідомив Юрій Шеремет.

У СБУ також зазначили, що правоохоронці вилучили гроші в різній валюті. Готівка була прихована в офісній техніці, в приміщенні оглядової кімнати, в настінних календарях та інших предметах.

Наразі тривають обшуки у службових приміщенях львівського аеропорту.

Фото СБУ та ДФС

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.