Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ЗНО

uzhgorod.in

Середа, 8 червня 2016, 13:53

ЗНО з англійської мови склали майже шість тисяч абітурієнтів

ЗНО

Сьогодні відбулося ЗНО з англійської мови: явка абітурієнтів становила 92,53%.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

На Львівщині діяло 23 пункти тестування, а на участь у зовнішньому незалежному оцінюванні зареєструвалися 6 395 абітурієнтів із Львівської області. Однак тести склали лише 5 917 осіб.

Зазначимо, абітурієнти, які не змогли взяти участь в основній сесії зовнішнього оцінювання з англійської мови через важливі причини, можуть зареєструватися для участі в додатковій сесії.

Для проходження зовнішнього незалежного оцінювання під час додаткової сесії необхідно протягом 5 днів подати до регіонального центру, у якому проходили реєстрацію, документ, що підтверджує причину неучасті в основній сесії та відповідну заяву. Рішення щодо реєстрації для участі в додатковій сесії ухвалює регламентна комісія регіонального центру оцінювання якості освіти.

Додаткова сесія ЗНО з англійської мови відбудеться 23 червня.

Нагадаємо, вступна кампанія цьогоріч триватиме з 11 по 27 липня. Абітурієнт має змогу подати таку ж кількість заяв, як і в минулому році – 15.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.