Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Туркiвський район

Понеділок, 27 лютого 2017, 10:25

На Турківщині за п'ять мільйонів відремонтували шість доріг

Туркiвський район

Тут здійснили розпушування, влаштували кювети, вирівняли профіль та зробили обкат проїзної частини.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Як заявив голова Турківської РДА Олександр Лабецький, минулого року у районі відремонтували дорогу національного значення Львів–Самбір–Ужгород на ділянці, що проходить на території району.

Крім того, за кошти обласного бюджету у 5 млн грн відремонтували дороги: Турка–Лопушанка (2 млн 360 тис грн), Нижнє Висоцьке–Карпатське (220 тис грн), Н. Висоцьке–Багнувате (120 тис грн), Боберка–Бориня (2 млн грн), Штуковець–Яблунів (200 тис грн), с. Красне, вулиця Лесі Українки (100 тис грн).

За словами Лабецького, на ремонт комунальних доріг у 2016 році з районного бюджету виділили 341 тис грн для таких місцевих рад: Боберківська, Присліпська, Шум’яцька, Завадівська, Красненська, Бітлянська, Верхньояблунська, Либохорська, Ільницька, Ясеницька, Нижньояблунська, Вовченська, Ісаївська та Нижньотурівська.

"У 2017 році запланували провести ремонт доріг Бориня–Мохнате, Турка-Східниця, Турка–Ільник, Бориня–Боберка, Нижнє Висоцьке–Карпатське та інші", – додав Олександр Лабецький.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.