Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вантажівки

Вівторок, 18 квітня 2017, 13:09

Польща контролюватиме перевезення алкоголю та цигарок

вантажівки

З 18 квітня у Польщі запровадили систему моніторингу перевезення чутливих товарів.

Про це повідомляє Польське радіо.

Зокрема, згідно з новими положеннями Міністерства фінансів Польщі, відтепер перевезення алкогольної та тютюнової продукції, а також палива, територією країни ретельно відстежуватиметься.

Це означає, що потрібно повідомляти про початок перевезення цих товарів, а також про прибуття у кінцевий пункт. Цей обов’язок поширюватиметься як на відправника і одержувача товару, так і на перевізників.

Наразі введення цих положень не означає негайного накладання штрафів, а до кінця квітня компанії та перевізники мають час, щоб адаптуватися до нових правил.

"Нові норми мають поповнити бюджет. Цьогоріч до держбюджету Польщі має надійти приблизно 330 млн злотих (приблизно 78 млн євро). За підрахунками Міністерства фінансів, впродовж 10 років скарбниця держави отримає приблизно 6,5 млрд злотих (1,5 млрд євро)", – йдеться у повідомленні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.