Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Арена Львів

Четвер, 20 квітня 2017, 18:25

20 квітня: найпопулярніші запити у Google

Арена Львів

Інформація про те, що українці найбільше шукали протягом цього дня.

Сьогодні, 20 квітня, українці найбільше шукали у пошуковику Google інформацію про матч-відповідь чвертьфіналу Ліги чемпіонів 2016-2017 між футбольними клубами "Монако" (представник Франції) та "Борусія" (Дортмунд, Німеччина), який завершився із рахунком 3:1. 

ФК "Монако" вдруге обіграв "Борусію" і вийшов у півфінал Ліги чемпіонів. Зазначимо, "Монако" пробився у півфінал Ліги чемпіонів вперше з 2004 року. Фінал головного клубного єврокубка відбудеться 3 червня на стадіоні "Національний" у Кардіффі (Уельс).

Окрім цього найбільше зацікавила українців новина, що головний тренер "Ювентуса" Массіміліано Аллегрі готовий продовжити контракт з клубом. Він днями має підписати контракт, який буде розрахований до 2020 року. Діючий контракт з клубом підписаний до 2018 року.

Раніше повідомлялося, що "Барселона" і "Арсенал" також зацікавлені в послугах Аллегрі, а сам італієць може покинути туринський клуб через конфлікт з керівництвом команди. Алегрі прийшов в "Ювентус" в липні 2014 року. Він двічі привів клуб до чемпіонства в чемпіонаті Італії, двічі виграв з клубом Кубок країни, один раз – Суперкубок, а також виводив команду у фінал Ліги чемпіонів в 2015 році. 

Також популярною була новина про те, що 20 квітня – день народження Адольфа Гітлера.

Ці запити набрали понад 2 тисячі українців.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.