Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

П'ятниця, 22 березня 2024, 11:35

Німецькі партнери Львова профінансують проекти реабілітаційного центру Unbroken

Львів

Вюрцбург та фундація DAHW профінансують три нові проєкти реабілітаційного центру Unbroken.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Німецьке місто-побратим Львова Вюрцбург разом фундацією DAHW профінансують три проєкти для розвитку реабілітації у Львові.

Йдеться про добудову двох нових поверхів у центрі реабілітації Unbroken на вул. Мазепи, 25 та будівництво центру Ментального здоровʼя лікарні Святого Луки. Також вони проведуть спеціальні навчання для львівських психологів та психотерапевтів у Вюрцбурзі. 

Надбудова 2-х поверхів у центрі реабілітації на вул. Мазепи, 25 дозволить збільшити кількість ліжок, завдяки чому в центрі зможуть приймати до 3,5 тисяч стаціонарних пацієнтів щороку. Вартість цього проєкту – 4 млн євро.

Натомість вартість проєкту зі створення центру ментального здоров’я на базі лікарні святого Луки, який буде частиною екосистеми Unbroken – майже 2 млн євро.

Тренінги для львівських психологів та психотерапевтів у Вюрцбурзі відбудуться цього року. Вартість цього проєкту обміну досвідом складе близько 200 тисяч євро.

"В університеті Вюрцбурга є спеціалізація лікування психологічних і нейротравм. І вони використовують успішний метод ЕМDR. Вони напрацювали хорошу базу і готові ділитися, допомагати нашим спеціалістам вивчати цей метод і застосовувати на практиці. Цей обмін досвідом планують провести весною" – зазначив виконавчий директор благодійного фонду Unbroken Олександр Кобзарев. 

Додамо, у квітні 2023 року у Львові відкрили першу чергу реабілітаційного центру Unbroken: старий корпус поліклініки на вул. Мазепи, 25 переобладнали під сучасний корпус реабілітації.

Також у листопаді минулого року Львівська міськрада отримала від Німеччини 13,5 мільйона євро для реабілітаційного центру "Незламні".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.