Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

посадовці міськради

Середа, 17 травня 2017, 14:46

Через львівське сміття посадовців міськради викликають у поліцію

посадовці міськради

Повістки отримали Галина Слічна, Сергій Бабак, Ірина Маруняк, Надія Банах та Орест Тимчишин.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Відтак, посадовців Львівської міської ради, які є членами міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, викликають на допити у поліцію за результатами останнього засідання комісії.

Повістки отримали в.о. заступника міського голови з гуманітарних питань Галина Слічна та заступник міського голови з питань житлово-комунального господарства Сергій Бабак, голова Сихівської РА Ірина Маруняк, голова Залізничної РА Надія Банах, також заступник голови Франківської РА Орест Тимчишин.

У повістці зазначено, що посадовці мають з’явитись до слідчого СУ ГУ Національногої поліції у Львівській області сьогодні протягом дня, а на допит потрібно взяти зі собою перелік переповнених майданчиків у розрізі перевізників.

Нагадаємо, сьогодні вранці у Львові сміття не вивезли з 446 майданчиків, що становить 36% від загальної кількості. Найбільше – у Франківському районі Львова.

додамо, у березні у місті завершився конкурс на визначення перевізників відходів з районів міста: сміття вивозять п'ять компаній-перевізників.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.