Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Події

zolochiv.net

П'ятниця, 24 серпня 2012, 09:52

У Золочеві майже три тисячі чоловік заспівали Гімн України

Золочів'яни встановили рекорд України в номінації "Масові заходи" – виконання державного Гімну України (3 куплети) у вишиванках та з синьо-жовтою атрибутикою.

Свято проходило 23 серпня за участю представників із "Книги рекордів України".

Прозвучав державний гімн у виконанні людей, одягнутих у вишиванки. В кінці виконання третього куплету гімну, учасники підняли над головою аркуші жовтого та синього паперу, тим самим створивши символ нашої держави – прапор.

Офіційний представник "Книги рекордів України" Роман Фернезі оголосив про встановлення рекорду:

«В місті Золочеві Львівської області було встановлено рекорд України у номінації "Масові заходи" на наймасовіше виконання Гімну України (3 куплети) людьми, одягнутими у вишиванки та з синьо-жовтою атрибутикою. Кількість учасників рекорду 2880 чоловік».

Голові Золочівської РДА Ярославу Окрепкому представник «Книги рекордів України» вручив диплом, як підтвердження факту реєстрації рекорду України на Золочівщині. Учасникам, що встановили рекорд вручено грамоти.

Нагадаємо, що минулого року в м.Івано-Франківську встановили у цій номінації рекорд з кількістю 1500 чоловік.

Джерело: Золочів.нет

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.