Оля Вишня,  27 серпня 2012

Думи і мрії Ганни Герман

Ганна Герман свої виборчі вакації проводить у Львові. Вчора радник президента побувала на архиєрейській хіротонії о. Бориса Ґудзяка, сьогодні зустрічається з журналістами та виборцями.

Традиційно вся в «Шанель» і в оптимізмі, Ганна Герман запевнила під час сьогоднішньої прес-конференції, що з теперішньою владою все о'кей і що світло ще не згасло в країні див.

Думи про Партію регіонів

Вона знову йде в депутати і знову разом з Партією регіонів. Попри діяльність регіоналів у gарламенті та низку рішень Януковича, які викликали хвилю протесту та занепокоєння по всій країні, галичанка Ганна Герман не зреклася своєї партії, навпаки, закликає співпрацювати з владою, бо, на її думку, ця влада на довго.

Саме з цією партією їй вдавалося досі і надалі буде вдаватись реалізовувати свої світоглядні засади та цінності.

Думи про мову

Не потрібно боятися мовних питань, адже Янукович, який завжди дотримується принципу «пацан сказал – пацан зделал», пообіцяв внести кардинальні зміни в новий мовний закон і це об'єднає всіх українців.

Щодо прийняття мовного питання, то Ганна Герман, у свою чергу, дорікнула галичанам, які не виправдали її сподівань, спасували та не вийшли на масові протести, щоб захистити свою мову.

Герман вважає, що це все особливості галицької ментальності. Донецькі - зовсім інші, вони - один за одного і в цьому їхня сила і перемога.

І все що залишається, щоб вберегти мову, – говорити по-українськи, думати по-українськи, писати по-українськи, а ще комунікувати зі всіма регіонами. Дізнаватись, що думають у Харкові, Донецьку, Криму.

Думи про Азарова і Табачника

Звично дісталось Ганні Герман від львівських журналістів і за «українську» мову Азарова, і за «реформи» Табачника. 

Азарова Ганна Герман захищала, називала професійним менеджером, який вберіг країну від економічної кризи, захистив від дефолту і за це може говорити хоча б китайською.

І взагалі не у мові патріотизм, згадуючи Лесю Українку, пані Герман підкреслила фальшивість багатьох патріотів, які єдине, що можуть – говорити українською.

Натомість про Табачника єдине, що згадала пані Герман: якщо б не йшла на вибори за списком політичної партії, то висувалася б в тому ж одномандатному виборчому, що й Табачник.

Мрії Ганни Герман

Попри очевидні труднощі та проблеми в країні, Герман зі спокоєм запевнила, що все буде добре, якщо будемо єдині та працьовиті і зробимо правильний вибір. У разі - пишіть та дзвоніть Герман.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.